Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz Capella #928 üzenetére

    Na itt befejeztem az alvásrögzítés kiesésével kapcsolatos írásokat és próbálkozásokkat. Ez az óra ebből a szempontból egy nagy büdös zéró. :(((
    A mai alvásból speciel másfél órát hagyott ki, 2:59 és 4:31 között szerinte nem voltam ágyban és egy percet sem aludtam.
    Ez az Egészségplatform dolog nem tudom mi, de erre nincs, nem volt befolyása. Igazából nem is volt várható, csak egy szalmaszál volt.
    A mélyalvás rész szerintem rendben volt most a rögzítésnél, mert a másfél órás dropout ellenére is 1 óra 32 perc mélyalvást rögzített, és volt ilyen szakasz az alvás legvégén is.
    Annyi talán érdekes, hogy a Samsung Health szerint ez kicsit hosszú (21 %), mert jellemzően 10-12 % szokott lenni.
    A kontroll Huawei Health TruSleep a teljes alvásidőt rögzítette természetesen mint mindig, ott 32 % volt a mélyalvás 2 óra 36 perccel, és 20 - 60 % közötti érték nála ez a limit.
    Nyilván nem azonos az alvásszakaszok megfelelő felismerése a két eszköznél, azt se tudom, hogy melyik detektál helyesebben, vagy csak "hasraütve", de a határértékek jelentősen különböznek. Nem tudom melyik cégnek van ebben igaza a valós orvosi adatoknak megfelelően.
    Viszont megbízható alvásrögzítést a Watch6-tal egyszerűen nem lehet csinálni. :( :W Vagy én és még egy páran nem tudunk.

Új hozzászólás Aktív témák