Új hozzászólás Aktív témák

  • Selynelar

    aktív tag

    válasz mpo #128993 üzenetére

    mpo Igazad van a nézési távolságokkal kapcsolatban. Nem vagyok se sas,se sólyom. Két dolog miatt van ekkora távolság. 1. Szoba elrendezése->Így tudtam elhelyezni a dolgokat. 2. Nekem kényelmesebb ez a távolság. S mint Te írtad "A puding próbája az evés." --> Mindenki eldönti magának,hogy milyen a megfelelő távolság a számára. Nekem még jó a szemem, s ekkora távolságban is tökéletesen kiveszek minden részletet és hidd el, látom a különbséget sd-hd-4k között. Ízlések és pofonok :D Részemről zártam ezt a témát. :))

    kkp900 Bose solo 5 már nem hinném,hogy támogatná az Airplay 2-t. Soundtouch 500/700-ról olvastam én is a WhatHifi oldalán.

    lgy007 EAGLE kollégánknak igaza van. Ne hagyd annyibaN a dolgot. Nem azt írtam,hogy elfogadtam,hogy ez van. Csak,hogy ezt a választ kaptam tőlük. A helyedben elkezdeném a Samu-t bombázni ezzel a problémával,mert különben nem fogsz a végére érni soha. Max akkor,ha végül tényleg be nem krepál a tv-d. Beszéltem a minap a MM-ban egy Samsung-os értékesítővel. Kikapcsoltattam a tv-t és újra be az üzletben. Egyáltalán nem jelentkezett ez a hiba jelenség ott. Érdekes....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák