Új hozzászólás Aktív témák

  • Kriccs

    tag

    Sziasztok!

    TV vásárlás elé kerültem. Mivel lejár a hűségszerződésem, így van lehetőségem a ténél részletre készüléket venni. Nem vagyok nagy TV-s, így személyesen nem ismerem az új technológiákat, csak az elméletüket, ezért fordulok hozzátok. A jelenlegi TV egy Samsung UE40B7000WW. 5-6 éve vettük, ha jól emlékszem, azóta meg vagyunk vele elégedve. Úgy alakult, hogy az analóg megszüntetése és a lehetőség miatt elgondolkodtunk a cseréjén (van egy másik, CRT TV, ennek a helyére menne a mostani). Mivel a nappaliban van, kb. 4 méterről nézzük, így viszonylag nagynak kéne lennie és szeretném, ha jobb képet adna, mint a mostani. A smart funkciónak is örülnénk. Mivel van idősebb tag a családban, nem ártana, ha van rendes irányító is hozzá, mivel ha jól látom, akkor most az a trend, hogy valami kis bizgentyűt adnak csak a cucchoz. Nézünk sportot, így jó lenne, ha nem mosódna. A 3D esetleges szükséges rossz, a gyerekek lehet, hogy élveznék, de egyáltalán nem szempont. A fórumokon való keresgélés után ezek maradtak:

    Samsung UE48H6400
    Samsung UE50KU6000
    Sony KDL43W755
    Sony KDL48WD650
    Panasonic TX-50DS630E

    Max. össz 200k és max. havi 10k. Ezt egyedül egy UHD TV-ért vagyok hajlandó felborítani, de csak egy picit. Ha tudok más helyet, ahol hasonló feltételekkel akár olcsóbban/jobb TV-t lehet venni ezeknél, akkor ne tartsátok magatokban!

    A Samsung UHD-járól egész jókat olvastam, nem láttam, hogy a válaszidőre panaszkodnának, valamint az input lag a gyártónál rendkívül kicsi.

    Ui.: sokat használunk USB lejátszást, szóval a .mkv lejátszás a életbevágó!

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák