Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Szvsz teljesen mindegy, hogy PvP vagy PvE. Ha valakit megtámadnak, akkor az meg van támadva...
    Ugyan úgy, ahogy lesznek területek, ahol valami űberbrutál NPC fogja aprítani a népet, így előfordul, hogy lesznek zónák, ahol valami félőrült BloodPjotr fogja lőni az arra járókat. Teljesen mindegy, hogy melyik verzió forog fenn, a lényeg úgy is a tűzerőn fog múlni. Lehetsz bármilyen PVP bajnok, zárt rendben repülő 3 közepes/gyenge, de fegyelmezett játékos biztosan bedarál, hiszen nem tudod úgy megközelíteni őket, hogy egyenként kilőhesd. Ha szétszóródnak, akkor meg úgy is Taigetosz+ mind, megérdemlik.
    Ugyan ez kereskedőkre is. A nagyméretű kereskedők a 4-5-ös szintű ágyúikkal azért oda tudnak tenni kemény sebzéseket bármilyen pajzsra. Feltételezhetően a lőtávjuk is nagyobb kell legyen, mint a kis kalózhajóknak. Ráadásul ha az összes kereskedő hajóról megküldik a rakétákat, akkor a csalikat is nehezebb megfelelő ütemben szórni a pvp huszároknak is.
    BSGO-ban volt egy olyan természetellenes dolog, hogy a kishajóval ki lehetett lőni a hatalmasakat is, mert olyan idióta algoritmusok számolták a találatot... és ha pattogott a kishajó a nagynak a burkolatán, akkor 2 méterről is mellélőttek neki, hiába volt gyakorlatilag az ágyú csövénél. Ami meg elég nonszensz.
    Szóval az esetek 90%-ában a hangya taktika és túlerő itt is mindig használható lesz. Mint korábban fejtegettem, 1 vs 1 esetében szerintem tuti, hogy el lehet felejteni a hagyományos értelemben vett dogfightot is, de valószínűleg ez igaz lehet a nagyobb csatákra is. Az a légköri repülés speciális adottságai miatt alakult ki: mert a légkörben a kisgépeknél magával a járművel vezéreled az ágyút, hátra meg nem tudsz fordulni menet közben, csak nagy ívekben.
    Október elejének magasságában Aurorával úgy értem el 13-as hullámot, hogy utánégővel meglódultam, hátrafordultam, és lőttem, ami követett. Ha akkor lehetett volna rendesen managelni a pajzsot, többet is ki lehetett volna hozni belőle, mert akkor tudod, hogy minden energiát arra a pajzsra, ahonnan lőnek.
    Amint lelassultam, vagy pályaszél miatt vissza kellett fordulni és belekeveredtem a sűrűjébe, mindenhonnan jöttek a találatok, védhetetlen volt.

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák