Új hozzászólás Aktív témák

  • vampire17

    addikt

    válasz Foremi #659 üzenetére

    Igen, ezeket ismerem en is, De:

    Telekom TV GO: amit meg kihagytal, OkosTV-re nem telepitheto, tehat nem TV alternativa, inkabb utazashoz, notebook-ra, mobilra valo.

    Mindig TV GO: Szerintem nagyon keves az elerheto csatorna (Hagyomanyos TV szolgaltatokhoz kepest), bar Samsung/LG tv re elv van, de pl Andorid TV-re nincs.

    Itt/Ott TV: hasonlo mint a Mindig TV GO, keves csatorna, szinten nincs Android TV-re.

    Yettel TV: Nekem is tetszene, HA lehetne kulon rendelni... De ez sem "igazi" OTT szolgaltatas, addig, amig mashoz adjak csak...

    Direct One: Talan a legnormalisabb, ez all a legkozelebb a "hagyomanyos" kabeltv-hez az itt felsoroltak kozul, az appja is jo, viszont a kepminoseg (foleg a felbontas, a HD cuccok csak 720p-sek) eleg gyatra, meg a sweet-hez kepest is...

    Tehat igen, van alternativa, de mindnek van valami "nyugje", igy nem annyira telitett az a piac...

    En az utobbi egy evben az osszes itt felsoroltat vegig teszteltem (kiveve Yettel) Ha tehetnem, az eddigi infok alapjan en a Yettelt valasztanam, de mivel nincs semmi Yetteles szolgaltatasom (csak a TV miatt meg nem is akarok) marad a masodik legjobb, a sweet.

    Nekem amugy a sweet-el osszesen egy bajom van, az alacsony bitrata... ha ezzel csinalnanak valamit, akkor teljesen megfelelo lenne nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák