Új hozzászólás Aktív témák

  • !Tupac!

    tag

    válasz !Tupac! #131925 üzenetére

    Pacers – Grizzlies

    Ez már inkább volt a tavalyi Memphis, 50% mezőnyből, 44% tripla. Heten dobtak legalább 10-et, domináltak a palánk alatt, pontosan így kell ezt csinálni. Meglepően jól mozgott megint a Pacers, eddig működőképesnek tűnik a játékuk.

    New York Knicks – Atlanta Hawks

    Az első Knicks meccsen Melo önkéntesen vonult a háttérbe,ez jót is tett a csapatnak, most azonban a franchise-player azt gondolta meg kell mutatnia a tutit. Hát csúnyán felsült vele,pocsékul dobott, akadályozta a csapatjátékot. A Hawks pedig olyan fordulaton pörgött mint amit a Detroit ellen vártam volna, 26 asziszt, 41% tripla, 50% mezőny.
    Porzingis beragadt 10 pontnál, bár nem mozgott rosszul, a triplái gyatrák voltak, a palánk alatt pedig csak "szemetelt".

    Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

    Teljesen felfokozott volt a hangulat, a beszólogatások már a meccs előtt elkezdődtek, a tulajok is egymásnak üzengettek (majd a KISS CAM-en egymást kapták :DDD ), meccs közben pedig csak úgy jöttek egymás után a faultok ,4 technikai azért elég szép teljesítmény. A Mavs nem volt rossz de a sok hiányzó miatt nem volt sok esélyük, így a Clippers továbbra is hibátlan.
    Jordan kapott egy finomat az öreg Nowitzki-től, a hackelés pedig bizonyította a büntető továbbra sem az erőssége ( 2/8 ). Meg is állt 6 pontnál...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák