Új hozzászólás Aktív témák

  • kymco

    veterán

    válasz cucka #10685 üzenetére

    Kisgyerekként nézegettem, hogy készít a bátyám saját alkatrészeiből rádiót. Akkor úgy gondoltam, hogy csak elem és hangszóró szükséges, meg néhány tekerő...
    És a gyermek ember és a felnőtt között nagyobb a távolság, mint az ember és az Isten között.
    Egyébként a vakbéllel kapcsolatban én is hasonló véleményen voltam, mint ti, hogy felesleges, de egy sebész megjegyezte, hogy azzal, hogy a vakbél gyullad be, csak egy kis részt kell eltávolítani, ha az nem lenne, akkor a fertőzés nem állna ott meg.

    És az emberi test úgy tökéletes, ahogy van. Természetesen lehet kritizálni a lábat, jobb lenne helyette kerék, mert gazdaságosabb, lehet kritizálni a bőrt is, mert milyen dolog, hogy át lehet hatolni rajta egy acél szablyával...
    De ez a kéz segít a finommechanikai mozgások által precíz munkát végezni, ez a kéz és láb feljut a Himalájára, stb...
    Nem abba szálltam bele, hogy nem lehetne tökéletesebb, hanem azon, hogy kijelentitek, hogy ez, meg ez felesleges, és ez ha tervezés, akkor el van bénázva.
    És kiderül, hogy a könnyen sérülő köröm növekedésének van értelme, talán még a vakbélnek is... és lehet, hogy egyszer eljutunk a farokcsontig is.... Én most ez ügyben nem tennék hittétellel felérő állításokat, hogy: "felesleges".
    Én anno azt sem értettem, hogy miért van szemöldök... az izzadságot vezeti el a homlokról, úgy, hogy ne a szembe jusson a sós lé.... no meg a nonverbális kommunikáció meghatározó eleme.
    És még lehetne sorolni... én rájöttem arra, ha valamit nem értek, az még önmagába nem jelenti azt, hogy értelmetlen.

    www.refujvaros.hu

Új hozzászólás Aktív témák