Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Fitzgerald #21003 üzenetére

    Azért hagytam le az állításod felét, mert az mindenki számára nyilvánvaló volt, mert itt olvasták néhány hsz-el lentebb. Csak kiemeltem mely állításodra reagálok.
    Ismerem a paradoxon a nem szellemi és a jó és rossz fogalmát is. Mégse értem az indoklásod, mert ott excathedra kijelented hogy a rossz az egy filozófiai fogalom, miért is az? A rossz nem csak filozófiai fogalom sőt a szellem helyett a testet is legalább annyira érinti. A testtől nem különíthető el és nem csak úgy hogy önmagában rossz (hogy rosszak a génjei) hanem más testnek pl kárt okoz. De te önhatalmú kijelentést teszel, hogy a rossz az filozófiai fogalom és ezáltal semmi köze nincs a testhez. De már eleve ez is fura, hogyha valami filozófiai fogalom miért ne lehetne köze a testhez... mi alapján sajátítod ki a szellemnek a filozófiát. Sok sebből vérzik az állításod.

    Frissítsd a szótáradat, ha nem vagy képes kommunikálni és a leghétköznapibb szavakat se érted...

    Sokat öltem bele az elmúlt napokba hogy a szcientológiát megismerjem, de csak az jött le hogy a szavak jelentésén lovagló bigott, csőlátású, szeretetlen emberek tábora, legalábbis te és D1rect erről tesztek bizonyságot az életetekkel itt. Én próbállak megérteni titeket és kommunikálni veletek, de erre úgy tűnik képtelenek vagytok. Ha ennyire sikertelen az életetek a kommunikáció terén miért mondod mégis azt hogy a kommunikáció a siker kulcsa? Na ez a paradoxon... A vita részemről is lezárva, majd talán egyszer kiszótározod.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák