Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Somatom #26810 üzenetére

    Lehet,hogy te megfutottad és ezzel is próbálod félrevezetni az embereket. Pont azért mert nem a mindenség teremtő Istenében hiszel. Akiben te hiszel,azt az Istent Jézus Krisztus legyőzte, minden hatalmat elvett tőle,és nekünk ,hívőknek adta azt.

    Máté 28:16 A tizenegy tanítvány pedig elment Galileába, a hegyre, ahová rendelte őket Jézus.17 És amint meglátták őt, leborultak előtte; de némelyek kételkedtek.
    ( ahogyan te )
    18 És odamenvén Jézus hozzájuk, szólott nekik, mondván: Nekem adatott minden teljhatalom mennyen és földön.19 Elmenvén tehát, tegyetek tanítványommá minden népet, megkeresztelvén őket az Atyának és a Fiúnak és a Szent Szellemnek nevébe, :20 tanítván őket, hogy megtartsanak mindent amit én parancsoltam nektek: és íme én tiveletek vagyok minden napon, a világ végezetéig. Ámen.

    És a Lukács 10 - ben mondja Jézus,hogy nekünk,hívőknek adta a hatalmat.
    Hívőknek,akik nem csak szájjal hisznek,nem csak KÉPmutatók.Akik újjászülettek Isten Szellemétől.
    Nem csak egy olyan képet mutatnak kifelé a külvilágnak,ami hazugság és az embereknek tetsző vallásos hit,hanem szívből hisznek,mégpedig úgy,hogy arról Isten is bizonyos.

    Luk 10:16 - 10:20
    16 Aki titeket hallgat, engem hallgat, és aki titeket megvet, engem vet meg; és aki engem vet meg, azt veti meg, aki engem elküldött.
    17 Visszatére pedig a hetven [tanítvány] örömmel, mondván: Uram, még az ördögök is engednek nekünk a te neved által!
    18 Ő pedig monda nekik: Látám a Sátánt, mint a villámlást lehullani az égből.
    19 Íme adok nektek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat nektek.
    20 De azon ne örüljetek, hogy a lelkek nektek engednek; hanem inkább azon örüljetek, hogy a ti neveitek fel vannak írva a mennyben.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák