Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Somatom #26814 üzenetére

    Nem,én Istenben hiszek és a megváltó Jézus Krisztusban! A biblia pedig segít megérteni ,hogy ki is vagyok valójában Jézus Krisztusban és azt, hogy mindez mivel jár,ha élek vele. Nincs kedvem várni még 30-40 évet úgy,hogy nem teszek semmit ami a bibliában le van írva és nem történik semmi. Sem csodás gyógyulás sem más,aztán meg idős koromban erre gondolok majd vissza, hogy mi lett volna,ha mindez igaz,és megcselekedtem volna?
    Én inkább most lépek ki abból a bizonyos "csónakból" a mennyei Atya pedig kísér engem azokkal a csodás dolgokkal,amiket megmondott az Ő Igéjében.

    Ha te ezt nem hiszed,akkor te nem teszed,de te is meg fogod majd látni,amikor ennek a földi életnek vége lesz,vagy azelőtt,idővel és akkor sajnálni fogod,hogy miért nem hitted el, veled miért nem történt meg,miért hezitáltál stb...

    Figyelj, több mint valószínű,Isten neked is ki fogja jelenteni magát,mert nem akarja,hogy bárki is elvesszen, viszont nem erőszakos. Azt mondja Jézus, hogy:
    "Íme az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem."
    Jel.3:22

    A szíved ajtaján zörget. De ha nem nyitod meg neki a szívedet,Ő nem hoz feszítővasat,nem jön erőszakkal,nem erőlteti magát rád.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák