Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Somatom #26830 üzenetére

    Óhh,az egyház....
    Nem az egyház tanítása a fontos,kivéve,ha azt tanítja,amit Jézus Krisztus parancsolt.

    Sokan a farizeusok,sadduceusok, zsidók,rómaiak,görögök... közül sem hittek benne,pedig nem talàltak benne bűnt,csupán azt,hogy Isten Fiának mondta magát. Na meg persze az olyan dolgokat,amik a törvény szerint bűnök,mint például, hogy szombaton nem szabad semmit csinálni,még gyógyítani sem.Nem szabad mosatlan kézzel enni stb... mert ők nem láttak többet a törvény betűitől. Pedig Jézus az Atyát jött bemutatni,megmutatta,hogy milyen az Isten valójában. Kegyelmes,mindenkit meggyógyít,aki hozzá jön és benne bízik,szerető Isten,irgalmas és kegyelmes,igazságos.....

    Sőt a saját tanítványai sem értettek meg a keresztre feszítése előtt sok mindent és azt sem,hogy fel fog támadni.

    Az egyház Jézus Krisztus feltámadása után nem cselekedte azt amit Jézus parancsolt. Ezért is gyenge és erőtelen,pedig az egyház dolga lenne Isten erejében járni,bemutatni azt,és tanítványozni az embereket,úgy ahogyan Jézus Krisztus tette és Ő utána a tanítványai,aztán pedig azok akik megkeresztelkedtek Jézus Krisztus nevére, hittek és hisznek benne.

    Ezeket tette Jézus

    ... mint kené fel őt az Isten Szent Lélekkel és hatalommal, ki széjjeljárt jót tévén és meggyógyítván mindeneket, kik az ördög hatalma alatt voltak; mert az Isten vala ő vele.

    Ebben az Igében is látjuk,hogy kiket gyógyított meg? Mindenkit akik az ördög hatalma alatt voltak.

    Tehát,akkor ezek szerint akik betegek,azok az ördög hatalma alatt vannak. Nekem ez így logikus. Erről beszéltem már ,de lehurrogtak a többiek,pedig nyilvánvaló.

    Ezenkívül hirdette Isten Királyságát,szabaddá tette a démonoktól elnyomott embereket,meggyógyította őket,megnyitotta a vakok szemeit ,süketek füleit,a púpos asszonyt megszabadította szombatnapon úgy mint a születésétől fogva béna embert,bort csinált a vízből a mennyegzőn,halottakat os támasztott fel,a vérfolyásos asszony is meggyógyult,pedig csak a ruhája szegélyéhez ért hozzá,a leprásokat meghyógyította,a sorvadt kezűt úgyszintén és még sorolhatnánk...

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák