Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz lao ce #4269 üzenetére

    És mért nem? és most hogy hogy mégis írtál ? :)

    "mire oda kerul a sor hogy meghalsz, a tested, a lelked es a tudatod is tudni fogja hogy meghalsz, es a fajdalom erzese minden ertelmet elvesziti mert fontosabb dologgal leszel elfoglalva."

    Na igen, vegyük azt, hogy rádborul fél tonnányi rakomány, miközben te próbálod kivonszolni a tested a súlyos kilóg alól vért köpve küzdesz, hogy egy kis levegőt vehess, mivel a totál szétroncsolódott a tüdődet átszúrta az egyik bordád. Aztán szépen lassan megérzed milyen, amikor víz alatt kell levegőt venni, ott azért minden van, csak levegő nincs. Szép lassan iszonyatos fájdalmakkal görcsökkel, rángatózva megfulladsz. Vagy csak mocskosul megijesztett az a pár száz kilós rakomány, nemtom...
    Persze lehetséges, hogy az utolsó másodpercekben, amikor már az agyad kezdi felmondani a szolgálatot és minden szerved leáll, az utolsó erővel lefut életed filmje, amit reméljük érdemes lesz végignézni aztán ennyi. A többi egyenlőre ismeretlen. Még senki nem jött vissza bizonyíthatóan, hogy elmesélje. (nem a halál közeli élményre gondolok, a jóval azutánira, ha van olyan.)
    Viszont ami biztos, hogy előtte életed legnagyobb fájdalmait és kínszenvedését fogod átélni... Persze lehet, hogy csiklandozni fog, de én inkább a fájdalomra tippelnék.

    Szal még mindig nem nyugodtam meg = /

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák