Új hozzászólás Aktív témák

  • wednesday

    őstag

    válasz Cheesy #360 üzenetére

    Na igen a hang az szörnyű.

    A lövöldözés az jó, a közelharc kezdetleges szerintem. Remélem jobb csapatmunkára fog épülni a játékmenet. Mert sokszor a szűk folyosón, egymás elől állják el helyet a termik. Mondjuk lenne benne frendly fire, na akkor kéne észnél lenni.

    (#361) Kareszovics: :DD

    Más. Egy kis w40k általános téma. A káosz tevékenysége mennyire ismert? Most gondolok arra, hogy azt olvastam az inkvizíció maximális titoktartással dolgozik, senki nem vehet róla tudomást, az elhárítást ők meg a grey knight végzi. Aki mégis szembesül vele legjobb esetben agymosás.

    Na de akkor az SM rendek templomosai mit csinálnak? Nekik még ha nem is teljes képük, nincsenek korlátozott info-ik? Lehet rosszul emlékszem, de az Űrgárdista novellában a 3 főszereplőnket a császári öklök könyvtárosai mentették ki.

    Olyanokról meg ne is beszéljük, hogy máshol mi fordul elő. Most játszom másodszor ki a Space Marine játékot, ill mindenkinek teljesen természetes, hogy a káosz erői felbukkantak, még az IG csapatoknak is. Mondjuk nem a játék a kiindulási alap, az biztos. :)

Új hozzászólás Aktív témák