Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Plasticbomb #10996 üzenetére

    Én ma nem játszottam TB módot, mert a komolyabb csapatok nem viszik a SU-122-44-et, néhol még a Type-ot sem. Meg amúgy is elvagyok én randomban is egy jobb szakasszal (plusz az előző két tankkal már nem kellett többet menni).

    Az IS-3 frontpáncélja nagyon durva lett, a Type 59 már nem viszi át szemből normállal. :( Pedig volt, hogy fentebbről lőttem rá, de még úgy is csak lepattogott. Lehet le kéne porolni a sajátom, úgy sem árt már előre készülni a T8-as CW-kre.

    (#11022) Taragas: Grat az ászhoz! Most, hogy kijött a patch én is elkezdtem játszani a Lórival. Az elején nem nagyon tetszett, de most, hogy már csak a motor hiányzik, így már egész jó kis gép, valami ilyesmire számítottam. Tényleg olyan, mint egy 50 100, csak éppen sokkal jobb. Ha van az embernek tapasztalata a francia 8-as heavy-vel, akkor ezzel sem nehéz a játék, hisz ez fürgébb, gyorsabban tölt, jobb a látótávja és még a gun depression-je is. Így 50 100 mellett élvezet vele játszani. :)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - Ez a kép kibaszott nagy :DDD hittérítők vagy mi a szar :C
    - Szarvasok (noob-ok) #9
    - СУ-122-44 tank ász
    - Pz II. 3100 bekapott sebzés!
    Megsoroztak a T7CC-k. Amúgy egy dolog miatt nagyon veszélyes az kis a ajándéktank. Ha elkezd rámlőni ~4 db egyszerre, akkor úgy belaggol a játék, hogy mozdulni sem tudok. :N

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák