Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    A kép nagyon menő, ahol a csávó vizslatja a Johnny Silverhand lemezt :D
    Én annyira nem tudom jól elképzelni a játékot ilyen fps-akció-rpg-ként, de ez valószínűleg azért van, mert még most is toljuk a CP2020-at pen & paper alapon, ami alapján készül a játék.
    Gondolom ezzel a karakterosztályokat ki is írtották a játékból, tech/orvtech, rocker, vagy céges formájában nem lenne ez túl élvezhető, hisz ők max valami kis pisztolyt használnak, azt sem túl gyakran.
    A közelharcra kíváncsi vagyok, azért a szabálykönyvekben legalább annyi közelharci fegyver/cyberware van, mint lőfegyver. És azért egy wolverrel vagy ripperrel kicsit élvezetesebb harcolni, mint x+8-ik gépfegyverrel.
    Meghát a rendszernek pont az a bája asztaliban, hogy mivel szintlépések sincsenek, mindegy hogy mennyire vagy tápos, egy db szerencsés lövésbe ha belenézel, neked annyi. Ezt nemtudom hogy lehetne ide átteni.
    Remélem azért itt is el lehet majd hurcolni a halottakat illegálban elbizniszelni a szervbankokba ;]

    Pedig már reméltem hogy itt is megcsinálhatom a játékbeli karimat, a teljesen drog és alkoholfüggő zugorvost, Dr. Nick Rivierát, aki egy szakadt hawaii ingben a bárbeli lövöldözések közepette a pult mögül dobálja a névjegykártyáját a földön fetrengőknek, hogy, ha túlélik, és nincs biztosításuk, keressék fel az irodájában (ami egy átalakított garázs egy roncstelepen :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák