Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Tumblr Q&A újdonságok:

    -Megerősítve, hogy lesznek mesterlövészpuskák
    -Három fő specális csoportja lesz a lőfegyvereknek: Tech -> speciális képességek, Smart -> Automatikus célkövetés, Power -> Feltölthető lövés.
    -Az egész testünket telerakhatjuk kiberverrel, de annak következményei lesznek. Emiatt nem lehet annyira eltorzítani magunkat, mint a 2018-as gameplay videóban a Maelstrom banda tagjai voltak.
    -Három háttér lesz, Nomád (otthontalan, akik az utat járják folyton, de csak egymásra számíthatnak, így egyfajta családként működnek), Corpo (céges háttér, gazdagság és képmutatás) illetve Street Kid (hétköznapi városi utcagyerek). Az eltérő háttér eltérő induló felszerelést és kapcsolatokat jelent, ami végigkísér a játékon.
    -A döntéseink alapvetően befolyásolják a játékmenetet, így teljesen más végkifejletet is kaphatunk (ie.: sokféle játék befejezés lehetséges).
    -Lesz autó- / motorverseny a játékban (mint a lóversenyek a The Witcher 3-ban - Cifu)
    -Kipróbálhatod a robotboxot.
    -Lesz lőtér is, ahol gyakorolhatsz a lőfegyvereknek.
    -Ugyan nem lehet egyértelműen igen/nem választ adni arra, hogy csatlakozhatsz-e egy bandához, a Cyberpunk alapvetően arról szól, hogy a magad ura vagy és alapvetően magadért küzdesz.
    -Johnny Silverhand mellett több más Cyberpunk "celeb" is tiszteletét teszi, de spoilerek nélkül erről nem lehet beszélni.
    -Rengeteg féle banda lesz, jópár nagy és kisebb.
    -A pókrobot, ami a 2018-as videókban visszaköszönt, állandó partnerünk lehet a játékban.
    -A képességeket szabadon lehet majd elosztani, mint a The Witcher 3 esetében.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák