Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Pár news...

    1.: A hivatalos honlapon egy kék fény morze-kódokat küldött, a következőt:

    ...-- ...-- .-.-.- ----. ---.. ----. ----. ...-- .---- --... --..-- -....- .---- .---- ---.. .-.-.- ....- --... ..... -.... ..... ..--- ..... ----. ----. ----. ----. ----. ----. ----.

    Ez lefordítva: 33.9899317,-118.47565259999999

    Ami a CDPR Los Angelesi irodájának koordinátája. Itt lehet Google Maps-on megnézni, és az E3 előtt festették át a Cyberpunk 2077 tiszteletére.

    2.: Újabb beszámoló az E3 játékdemóról.

    A főbb pontok:

    -Egy gyönyörű lengyel hölgy játszott (érdekes, ilyesmiről nem szólt eddig senki :D )
    -A grafikát szépnek, de nem gyönyörűnek nevezték, úgy vélték, hogy most a csúcs a Ghosts of Tsushima és a The Last of Us 2, hozzájuk képest "csak" szép.
    -A hangulat nagyon 80-as évek minden szempontból (neonfények és hasonló okokból)
    -A járművezetés fizikája nem mérhető a bevett nyílt világú játékokhoz (itt most gondolom a GTA:V-re céloz - Cifu), a leírás szerint kicsit kaotikus, láthatóan a játékos hölgy is megküzdött vele. A motor nem úgy viselkedett, ahogy elvárnád egy motortól...
    -60 különféle képesség (perks) lesz.
    -A 12 fő képességirányt már korábban írtam, annyi újdonság van, hogy végre kiderült, hogy az "orgyilkos" ág valódi neve Silent Assassinations, vagyis valóban az orgyilkos megoldásokat takarhatja.
    -A lopakodás részét kreatívnak és szórakoztatónak írják le.
    -Ugyanakkor brutális és véres a játékmenet.
    -A bemutató végén a nézőket megkérték, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, mennyire tetszett a bemutató, és mi az, amivel nem voltak elégedettek.
    -Todd Howard (Bethesda Games - The Elder Scrolls és Fallout játékok) késve érkezett a bemutatóra, és nem töltötte ki a kérdőívet. :)
    -A beszámoló alapján az illetőnek a világ kinézete, hangulata, a zene, a poszterek, reklámok és a párbeszéd-rendszer tetszett leginkább.
    -A fejlesztők beszéltek arról, hogy félnek attól, hogy pár dolgot vissza kell vágni, mert már nincs sok idő a kiadásig. Attól is félnek, hogy túlhype-olják a játékot, és csalódás lesz a vége...

    3.: Még egy beszámoló, a főbb újdonságok belőle:

    -A riporter egy bad-ass dzsekit kapott a CDPR-től
    -Egyértelműen leírják, hogy a demóban feltűnő Johnny Silverhand csak egyfajta "digitális szellem", aki a karakter fejében él (vagyis hallucinációja).
    -A valódi hús (és az állatok) ki vannak tiltva Night City-ből (a madárvészhez hasonló vírusfertőzés okán), ezért csak mesterséges húst lehet kapni. (Aztán lehet, hogy ez csak egy félrevezetés a gigacégek részéről).
    -Ez csak azért került szóba, mert egy hentesüzletbe megy karakterünk, ami ilyenformán illegális.
    -A játékos 18-19-es szintű, ahogy a legtöbb ellenség is, de a Voodoo Boys kisfőnök, Placide már 40-es szintű.
    -A játékbeli menű főbb ablakai: Level (szint), Cred (Street Cred(it), vagyis Utcai Hírnév), Gear (felszerelés), Charakter (a karakterünk), Map (térkép) és Quests (küldetések).
    -A párbeszéd-opciók egy része ki van szürkítve, ezekhet nincs meg a szükséges képességünk vagy hátterünk.
    -Említik, hogy a végleges játék Ray-Trace globális megvillágítást fog tartalmazni, és támogatja majd az nVidia RTX kártyákat. Azt csak feltételezik, hogy a demóban is ilyen megoldást használtak, mindenestre a fények és tükröződések igen látványosak voltak.
    -Megerősítették, hogy a játék egy nvidia RTX kártyán futott (de nem részletezték, milyenen).
    -Időnként észre lehetett venni látványos FPS beesést, főleg a kültéri fényváltásoknál és ködnél.
    -Az ellenfelek feje felett piros kérdőjel jelent meg, ha valami (pl. egy hang, amit a játékos generált) felkeltette a figylemüket, és kék kérdőjelre váltott vissza, ha felhagytak az aktív kutatással.
    -Ha lopakodva az ellenség háta mögé jutunk, opció van halálos és nem-halálos cselekvésre is.
    -A hacking mini-game mintha valami táblázat-alapú megoldás lenne, ahol a játékosnak bizonyos számokat kellene a táblázatból kiválasztani. Azonban olyan gyorsan zajlott le, hogy alig tudták megfigyelni.
    -A sérülések, a 'ragdoll' (na ezt hogy magyarítjuk?) animáció és az ellenfelek reakciója a sérüléseikre nagyon jól meg vannak csinálva.
    -Ez esetben lefagyott egyszer a játék (cpLauncher.exe), ezért újra kellett indítani.
    -Az Animals kisfőnök gyengeségét (a hátán lévő lila pöttyök) egy szkennelés után tudja meg a játékos (a kiberszem előnyei - Cifu).
    -A "fast-travel" a gépen 3-4 másodpercig tarthatott, nem tovább. Ezalatt egy töltőképernyőt mutat a játék.

    4.: A Forbes riportere szerint ő egy olyan verziót látott, ami egy PS4 Pro-n futott...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák