Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz bajnokpityu #81953 üzenetére

    Nagy Dynaudio hangdobozokat még semmivel nem hallottam olyannak, ami indokolná az árcédulájukat, vagy a hírnevüket, ezért sem mentem soha abba az irányba.

    (#81954) bkercso: Nem tudom hol olvastál ilyet, nem egy kategória a kettő (2300 széria). Bár én is olvastam már olyat, hogy valami gagyi kínai erősítőt is jobbnak tartottak nCorenál. DIY oldalakon rengeteg a hülyeség és a süket önigazolás.
    NC400 mivel egy nagy felbontású, őszinte hangú erősítő, egyben analitikus is, így nagyon hamar kidobja az előtte levő rendszer gyengeségét, így ez is tud idegesítően, teljesen zeneietlenül szólni, főleg rossz hangdobozokkal. UcD180HG jóval megbocsájtóbb és olcsóbb is, általános igényeknek jobban megfelel.
    A tervem az NC500-al a kettő ötvözése, vagyis pontosabban mivel az NC500-ban cserélhető a műveleti erősítő, így lehet valamennyit hangolni rajta. Bár utálok opampokkal szórakozni, néhány csereberéje azért nem árt meg. Azután meg majd lehet DSP-vel korrigálni. Az egész projekt már csak idő kérdése, az nem nagyon van. Lehet nem lesz jó, aztán minden marad a régiben, a 3.7i is viszonylag új szerzemény, azzal se nagyon foglalkoztam, pedig kéne neki támasztó keretet építeni.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák