Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    megvolt ma a startup interjú, szerintem jól sikerült, néhány napon belül számíthatok visszajelzésre, valószínűleg lesz egy "próbanap" bécsben meg még valami személyiségteszt. jó fej volt a ceo srác is, egyébként mondta, hogy akár full HO is lehet magyarországról, neki mindegy.

    itt elgondolkodtam, hogy bár nagyon el szeretném hagyni ezt a hajót, de azért csábítóan hangzik itthon elélni évi 80-100k euróból (bár nem tudom, hogy ezt alkalmazottként hogyan lehet lepapírozni). valószínűleg el tudnám ezt engedni, és inkább kiköltöznék, abban sokkal több lehetőséget látok.

    viszont pont ma kaptam interjúmeghívást az egyik top tier tanácsadó cégtől is. erre nagyon kis esélyt adok, hogy át tudom verekedni magam az 5-6 körös interjúrendszerükön, de ha esetleg igen és ezt kéne szembeállítani a bécsi startuppal, akkor az is egy nehéz döntés lenne, mert ez mégiscsak baromi jól mutatna a cv-ben. anyagilag sem lehet rossz, tippre br 2M+ a fizetés.

    nyilván messze nincs még döntési pont, csak hangosan gondolkodom, meg kíváncsi vagyok a véleményetekre, ki mit gondol egy ilyen szituban? főleg a startup vs bazijóreputációs cég kérdésben. egyébként előbbi esetében nagyon jó kis víziót vázoltak fel, termékfejlesztés, terjeszkedés, új piacok európában, aztán 3 éven belül usa, ausztrália, japán. de gondolom minden startup ezt képzeli magáról :)

    [ Szerkesztve ]

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák