Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    Nálam főként az a mozgatórugója a saját építésnek, hogy
    -egyben nem szokott lenni annyi pénzem, amibe egy komplett bicó kerül
    -ha létezik komplett bicóként, 1000%, hogy azzal kezdeném, hogy a fele alkatrészt lecserélem, tehát már nem is annyival olcsóbb a kész bringa. Olyat nagyon ritkán látok, ami épp az elképzelésemet hozza, vagy azokkal azért nem számolok, mert elérhetetlen kategória.
    Így inkább apránként fejlesztgetek, aztán ami olyan, azt cipelem az új vázra. /ez úgy hangzik, mintha olyan sűrűn vennék vázakat, de életemben egy biciklit vettem kompletten, és 4 vázat magamnak, meg még 3-at a családba/

    más: tegnap kipróbáltam a mini permetezőt biciklimosáshoz :)
    Eleve magyarázatra szorul, hogy én miért mosok biciklit, nos azért, mert jövő héten tervezem szervizbe adni a teleszkópot, és hogy nézne ki, ha nem látszana ki a sárból, nomeg a becsúszókon sem akartam rajta hagyni a dzsuvát, a saját lelki békémért. Ja és ezek mellett pedig most a műhelyben tárolom a gépet, a műhely sártűrése pedig elég alacsony. Az eredmény az, hogy egészen jól működött, előbb autómosó kefével a nagyját lepucoltam, de nem kizárt, hogy önmagában a permetező is működött volna. Juteszembe, le akartam tisztítani a láncot is, hogy végre kipróbáljam rajt a Squirt-öt.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák