Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Örülök hogy nem csak én látom így, átlag bringásnak elég az M6000-es Deore.

    A fék csere miatt váltót is cserélnem kellett, és annak ellenére hogy tudtam hogy nincs különbség a deore és slx váltók között, az slx-et vettem, mert hát hogy nézne már ki hogy minden slx a bringán, csak a váltó nem.

    Nem tetszik egyáltalán, drága is volt, állítani sem lehet az írtó fos i spec rendszert(ha a fékkar lejjebb van a váltó nyelv nagyon fel kerül, és kényelmetlenebb a váltás), lötyög az alsó nyelv, a felső nem kattan, nincs visszaigazolás, még érzetre sem hogy váltottál.

    Lehet az utóbbi csak engem zavar, de egy váltó pattanjon, és éreztesse hogy váltottál, még azelőtt hogy hátul elkezd a lánc táncolni, főleg akkor mikor sárban vagy technikás részen mászol, fontos hogy tudd mikor vedd el az erőt.
    Még megvannak a régi m786 slx váltóim, azokkal nem volt ilyen gond, az új slx, egy az egyben ugyan az designra, súlyra nem tudom, viszont minőségre meg rosszabb : )) nekem az az érzésem hogy gagyibb anyagból készült a nyelv... súlycsökkentés???

    Aki m7000 váltót venne inkább ne tegye, maradjon a deorenál vagy váltson xt-re ahol van instant release és dupla le váltás, ami valóban hasznos, de hát az már árban a duplája az előzőknek.

    A trek bringámon x7 váltó és váltókar van shimano sorral, csodálatosan működik, kár hogy x7 vagy x9 váltókat már nem is lehet kapni.

    u.i. A videóban a deore váltónál rendesen kattan mindkét irányba a váltás, na most ha ott megoldották, ezt de az slx-et meg szándékosan elcsendesítették, akkor az elég hülye döntés volt, viszont ha csak az én modellem hibás, akkor az meg szégyen.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák