Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #181975 üzenetére

    Azta milyen célok, nekem idén a te tavalyi távod, vagy inkább a szinted lett volna a cél, de a karantén után már annak is örültem volna hogy az a saját előző évemet meg tudom közelíteni de esélytelen, főleg hogy idén hamarabb és komolyabban ránk rúgta az ajtót a tél, amit te lehet észre sem veszel, de itt hetek óta olyan hideg van mint Januárban szokott lenni. Tavaly még december közepéig tudtam veretni, de hó nélkül én 5 fok alatt nem megyek semerre.

    Biztos vagy te abban hogy kötelező a maszk akkor is ha sportolás céljából tekersz? Nálunk bringán nem kell, még városban sem, pont azért mert eleve nem tudsz közel menni senkihez, illetve értik hogy nem valami vállalható levegő nélkül erőlködni.

    A vakcináról meg annyit, hogy mindenki mást mond, és igaz hogy nem virológus, de én sokat adok Zacher Gábor szavára, és tőle hallottam hogy még nagyon messze vagyunk (bocs nem tudom pontosan melyikben és hol) a végleges, tömeggyártásra szánt oltóanyagtól, kb 1 de inkább 1,5 év, és akkor is ott lesz a nagy kérdőjel, hogy milyen hatása lesz a szervezetünkre, 1-3-5-10 évvel később. Mindenki eldönti miben hisz, csak gondoltam megosztom.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák