Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Runner_fxr #278290 üzenetére

    Ti véleményetek mi erről?
    azt mondta nekem a szerelő, a 12 sebes quick patentszem csak 1 szer használatos , mert utána el fog szakadni a láncom :F én ebben nem igazán látom a relációt, eleve van hozzá speckó szerszámom is mostmár szétszedni összerakni..nem látom olyannak mint amit csak egyszer lehetne használni, továbbá számomra logikátlan is. Nem is szándékozom eldobni. De érdekel Ti hogy tudjátok tapasztalat.
    Holnap azért felhívom ezt a bringalandot-még, megkérdem a szervizest találkozott e már ilyennel, esetleg egy tengely csere az agyban hátha megoldaná. Mert csak azt tudom látni bűnösnek, szerelővel egyetértésben. De azt is mondta hátsó agyak más mint az első - arra reagálva hogy az mégis milen szépen jár. Viszont tény, ahogy kezemben forog, úgy kéne befogva is, nem lenne szabad hogy vetemedjen a tengelye.

    #278384SteveAd: egy tengely cserét bevállalnék épp, de azt hogy én oda adjam nekik hogy megcsinálják meg fizessek érte. Nem - nem mert tudom hogy nem lenne értelme. Az is lehet ez az agy eleve ilyen befogva, akár mit csinálsz...ki tudja. Látni kellene másik 400 -as agyat hogy milyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák