Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz Miikee #24141 üzenetére

    Egyetértve az előttem szólóval azért be lehet venni a kanyart rolleren akkor is, ha vizes az út, csak értelemszerűen kisebb lesz a kanyarcsúcsponti sebesség. Feltéve, ha száraz aszfalton határon fordultál, ami mondjuk közúton azért ritka.:)

    Persze léteznek olyan ótvar guminak nevezett kemény műanyag/nylon hulladék abroncsok, amivel ez szinte állóra fékezést jelent: olyat nem kell használni.:R Ha "gyorsan" akarsz menni esőben is (nem ajánlott), jobb tapadású gumi kell... (De akármilyen jól tapad a gumi, jön az ősz, ha rámész egy falevélre, már meg is szűnt a tapadás, szóval vannak körülmények, amikor nem opció a száguldás, adott esetben tényleg le kell lassítani lépésben haladásra, úgy nem lehet esni.:K)

    Ui: jobbulást, ha történt sérülés! Mindenképp tanulságos lesz a történet, amiből tanulni kell, aztán lehet (ésszel) hajtani tovább. FB-on több ember épített csuda masinákat, aztán az első esés/gázolás/rommá törés után sajnos mennek piacra, amikor kiderül, hogy nem igazán biztonságos játékszerek lettek. (Valóban nem.:()

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák