Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz Wine #3108 üzenetére

    A 72 órás csere garancia esetében nem mérlegelhet, a Kúria állásfoglalása szerint cserélnie kell, és legfeljebb utólag perelhet, ha úgy érzi, tudja bizonyítani, hogy a nem rendeltetés szerű használat tette tönkre.

    (#3109) nmy1212
    Én majdnem ki is szedtem a pult mögül az embert, de hát ez itt rendszerszintű probléma, nem az eladón múlik csak (persze a törvényt azért be kéne tartania, akármit mond a főni)

    (#3111) B-L-A-C-K

    Május végén vagy június elején, V1.2. volt. 160 km-t mentem vele nagyon óvatosan, a kormány recsegett kicsit, de még nem volt kotyogós, inkább csak jelezte, hogy ez nem egy hosszútávú megoldás, a kormány csapágy szoros volt (a boltban azt mondták majd bekopik...), ami egyenes út a berágódáshoz, a csatlakozó tömítés magától kinyílt, semmit nem tömített (ezt megoldottam 3M tépőzárral), de a fő gond az a gumival volt. Pár napon belül szétvágta az üveg, az elég drága tömítő sem fogta meg, otthon pedig nem tudtam a felrakni a másik gumit, pedig életemben szereltem párszor már. Le kellett vinnem szervizbe, ahol ketten erőszakolták fel rá. Rendes defektvédett gumit meg senki nem gyárt hozzá, az összes létező gumigyártó katalógusát átnéztem, még babkocsihoz is kapsz szúrás és vágás álló gumit, de ehhez semmit. Tömör gumit meg nem akartam rátenni, lassabb vele, sokat fogyaszt és szét is rázhatja az elektronikát. Plusz azokban a napokban hol esett, hol nem.....

    Én ezen a ponton döntöttem el, hogy ez számomra nem alkalmas a tervezett használatra (napi munkába járás 9+9 km) és gyorsan eladtam.

Új hozzászólás Aktív témák