Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz B-L-A-C-K #3267 üzenetére

    Oké Matekozzunk.

    Ha egyben adnám el (dupla alkatrészek nélkül) kapnék érte maximum 80K-t.

    Ehelyett.

    Csak a két motor együtt 50-60K. Amiből az olcsóbbik az újabb sima S1 motor, mert azt lehet is kapni. A drágábbik az S1 Pro, mert az ugyan futott már 191 Km-t, de az szinte új, cserébe beszerezhetetlen. Egy S1 Pro tulaj pedig tartaléknak nyilván ilyet venne szívesebben. Nálam megteheti.

    Eladom róla a telefontartót is, az is vagy 3K. Külön a két ECU-t, az egyik ugye teljesen új, a másik meg 1000 Ft-os kikiáltási áron van fent azt hiszem. A hátsó keréknek még nem néztem utána mennyit ér... Volt aki az oszlopot kereste., más meg a rögzítő mechanikát. Eladom a két kijelzőt is.

    Egyben sokkal kevésbé vonzó az ára miatt. Viszont komolyabb az igény alkatrészenként, és többet is kérhetek érte. Sokszor leírtam már, nekem nem fontos, hogy gyorsan menjen el, én ezzel a rollerrel már nem akarok menni, nem csináltatom meg.

    Multimétert a melegen kívül azért sem vettem, mert csak erre az egy rámérésre lett volna szükségem, most azért nem fogom 5K-val megdobni a roller büdzséjét, hogy aztán 20 évig ne használjam, vagy azt is adhassam el. Ami meg végképp nem megy el a piacon, azt elviszi a kukás, remélhetőleg úgy, hogy bőven visszahozta az árát.

    Na meg ugye még Kínából rendelve a dolgokat hetekbe kerül, nálam gyorsan megy. Összerakhatnám, és használhatnám? Igen. De nincs bennem már ilyen szándék. Meguntam, másra vágyom.Van robogóm, azzal közlekedem Hajdúszoboszlón, Berettyóújfaluban meg MTB-om. Ráadásul oda nagyon ritkán megyek. Debrecenbe meg, van DKV.
    .

Új hozzászólás Aktív témák