Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Na csessze meg a mai nap is. Négy járművet is sikerült megnézni (1 db GTC H Astra, 2 db H Astra kombi, 1 db Golf V). Négyből négy külföldről behozott jószág, ugye az ember ne is reménykedjen itthon újonnan forgalomba helyezett példányon. Na de ez még nem is lenne nagy gond. De négyből három alapból kuka.

    Egyiknél a motorháztető alján a belső rész más árnyalatú volt, mint a széleken. Alapból le volt fóliázva Kérdezem, hogy mennyit volt használva. Hát, 3 évvel ezelőtt lett behozva, állt egy évet Pesten, majd másfél évet itt a ház udvarán. Igazából fél év és 7e km erejéig hozták be, majd a papír szerinti tulaj kiment külföldre. Ezért eladó.

    Másik 2.5m Hufért egy 2008-as 1.7 CDTI H Astra, 114e km-rel. Mondom, erre kíváncsi vagyok. Szóval úgy nézett ki belülről, mint a tanulóautó 250e km-nél. Elvileg külföldről jött be 45e km-rel 3 évvel ezelőtt. Motorindításnál fél másodperces köhögcsélés, majd beindult (úgy, hogy egy perce sem volt leállítva). Még fel is merült a kérdés, hogy esetleg beindítsuk még egyszer? :DDD

    A második H Astra egész egyben volt, de papírjai alapján valami olasz lízingcégnél szolgált ~100e km-t, ha jól vettem ki. De szépnek tűnt, persze voltak hiányosságai. Kb. mindent tudott, mint az előző, csak nem volt benne színes kijelző, meg tolatókamera. Árban viszont 1.9m volt.

    Aztán volt egy városi használattal éldegélt 1.6-os Golf szintén ~110e km-el. Nagyrészt barnára kopott bőrkormány, no komment. Alapjárat még ingadozott is. Persze ára ennek is az egekben az állapotához képest.

    Én ezt tényleg nem értem. :( Vajon velem lenne csak gond? Képeken meg telefon alapján pedig mindegyik esélyesnek tűnt. Asszem nehéz menet lesz ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák