Új hozzászólás Aktív témák

  • #03969024

    törölt tag

    Sziasztok!
    Egyre inkább közeleg az idő, hogy elbúcsúzzak az öreg Lancertől. 26 éves, (Nem röhög, hűséges típus vagyok! :) ) sajnos a kasztni már nagyon megadta magát. Szóval, keresem az utódját. Szerettem benne, hogy kimegy a világból, (1.8 szívódízel), kényelmes ülések, (Athénből egy seggel jöttem haza, s csak álmos voltam) ötajtós lévén sok minden belefért, s költeni alig kellett rá.
    Nos, jöjjenek a részletek:
    A keret kb. 3 millió. Most szeretnék egy kicsit nagyobb autót. Dízelt, mert kedvelem a karakterét. Extrák terén nem vagyok igényes, kényelmes ülések, légkondi, szervó ugye manapság alap, elektromos ablakok. Esetleg tükörfűtés. Ja, és szeretem a szellős utasteret, a túlságosan körbeölelő műszerfal nem az én világom.
    Sokáig úgy gondoltam, hogy a következő autóm egy Volvo lesz, de némi kutakodás után úgy tűnik, drága fenntartani. Időm nagyon kevés kereskedésekbe járni, ezért szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Szóval, ami tetszik:
    Volvo S80, S60, V70, XC90, 2008-as évjárat környékén. A 80-asokban elég sok a kilométer, a 60-as kicsit szűkös, a V70 ideális lenne, de mindenki gyűlöli a környezetemben, s azért nem elhanyagolható a "puncimágnes" faktor sem... Helykínálat, megjelenés terén győzne az XC90, de minek nekem a négykerékhajtás?
    Elég jókat olvastam a 2gen C5-ről, illetve a C6-ról is. A munkában egy Pug Boxert használok, nem rossz, de a váltójától frászt kapok.
    Maradva a franciáknál, ha kellően megbolondulnék, akkor vennék egy Vel Satist, iszonyat karakteres az a gép!
    Japó vonalon esetleg egy Accord, vagy Legacy kombi...
    A németeket nem is nézegettem, sajnos nagyon tartják az árukat.
    Szóval, a lecke fel van adva...

Új hozzászólás Aktív témák