Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Ádám16 #144731 üzenetére

    Ezalapján nem biztos hogy lopott volt, de biztos valamiben sáros volt, pl totálkár után összetákolt valami. Kifejezetten gyakori hogy sérült autókat megvesznek kint olcsón, majd itthon többnyire szakszerűtlen módszerekkel összerakják, aztán eladják olyan vevőnek, aki nem ért hozzá.

    Valószínűleg azért hebegett habogott neked, mert ő nem az ilyen vevőket keresi, hanem azt, aki nem ért hozzá, csak annyit lát, hogy szép tiszta, csillog-villog. Nagyon sok ilyen vevő van, hiszen autózni az emberek többsége autózik, és nagyon sok nepper az ilyenekre van ráállva. Nekik egy valamennyire képben lévő vásárló csak nyűgöt jelent.

    Én is jártam már így, felhívtam egy hirdetés alapján jónak tűnő kocsi hirdetőjét, akit direkt kértem a telefonba, hogyha van valahol rozsda, vagy sérült volt a kocsi, akkor ne is raboljuk egymás idejét. Ő elmondta hogy milyen tiptop állapotú a kocsi, stb stb, úgyhogy elautóztunk megnézni.
    2 perc nézegetés után lehetett látni rajta, hogy szarrá volt törve, úgyhogy ott is hagytuk a francba. Valami nem túl precíz szaki kikalapálgatta az ajtókat, úgy ahogy sikerült, meg lefényezte a kertben, aztán jó lesz az úgy.
    És a vicc az egészben az volt, hogy rá 2 napra eladta egy hölgynek akinek nagyon tetszett az autó...

    Egy másik esetben, szintén ígéretes hirdetést mentem megnézni a közelünkben. Kereskedő árulta, szépen megmutatott mindent, majd amikor mondtam hogy akkor egyeztessünk, mert szeretném átnézetni szervízben is, akkor azt mondta, hogy ha lefoglalózom, akkor utána vihetem szervízbe.
    Neki nincs erre ideje, és különben is elad havonta 10-12 autót, nincs rászorulva hogy én nekem ezt eladja. Ha nem viszem el 1-2 hét múlva úgyis jön valaki aki megveszi mindenféle nézelődés nélkül.
    Legalább őszinte volt, amit díjazok, mert nem raboltuk egymás idejét feleslegesen. Egyébként igaza is lett, el is vitték rövid időn belül.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák