Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz makaveli666 #146618 üzenetére

    Egy jól karbantartott autó kb mindegyik típusnál jó, de kiemelkednek a japánok megbízhatóság szempontjából és különösebb extra szervízt sem igényelnek.
    Egy ilyen corolla jó lehet, csak valahogy meg kell tudni eszi-e az olajat valamennyire, mert 2006-ig a széria hajlamos volt olajcsipegetésre.Ez teljesen változó mértékű lehet, csereperiódusonként (15ezer Km , vagy évente 5w30-as prémium olaj kell bele) nullától 3-5 decin keresztül a több literig, és a gond igazán akkor lehet, ha mondjuk 1000km-enként meghaladja a 2-3 decit.
    Ezt mondjuk előre nehéz megtudni, de jobb ha az autó (általában mindegyik típus természetesen nem csak toyota) nem kereskedésből származik, hanem tulaj adja el aki karban is tartotta.Kereskedésből vásárolni meg lutri, mert előéletéről semmit nem lehet tudni szinte sosem. Lehet az is jó, de többet elárul az az eladó és annak hozzáállása aki saját maga használt kocsit hirdet.
    Láncos vezérlése miatt a rendesen szervizelt (kötelezőkre gondolok csak) benzines toyoták esetében 200-300ezer km nem probléma még sokat elmennek azok is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák