Új hozzászólás Aktív témák

  • Ádám16

    addikt

    Mivel nem aktuális, off-ba írom.

    A következő autómon gondolkodok egy jó ideje (ki ne tenné), amit az MX5 mellé tervezek venni. Lassan családalapítás lesz (1-2 év), így jó lenne egy olyan autó, amiben többen elférünk kettőnél. 2,5m-ig megyek el, ebben benne van a "nagygenerál"+névre írás is. Szedán vagy kombi jöhet szóba (típusa válogatja, melyiknél melyik kivitel jön be jobban).

    Szeretem az autókat (ne legyen antiautó, legyen stílusa), szeretek vezetni (értelmes futómű, jó motor, jó ergonómia, az anyaghasználat se legyen bóvli), és szeretnék megbízhatóságot, és biztonságot. Rendben tartom az autóimat, nem ijedek meg, ha pénzt kér, de volt már lyukas persely típusú autóm, ami elvett az életemből 2-3 évet, többet nem kérek belőle.
    Az MX-szel 10/8-9x munkába járok, 2*22km, szinte végig új állapotú országúton. Erre a célra ideális lenne egy dízelüzemű jármű is, így attól függetlenül, hogy ódzkodok tőlük, erősen képbejöttek a gázolajos autók is.

    Addig jutottam el nagyon erősen, hogy számomra a 159 2.0 jtdm lenne ideális.
    Emellé tetszik a C5 kombi, az 508 szedán/kombi is. Mondeo (Ford alapvetően) nem, Insignia csak egy jól felszerelt Faceliftes esetleg (FL előtti beltere nekem nagyon nem jön be).
    Toyota kínálatában nem látok nemantiautó autót (bátyámnak T25 Avensise van, apának E13 Corolla. Hibátlan A-B autók, de én nem ezt keresem), az Accord nem tetszik a nejemnek. VW-ből szép-szép a Passat, de tucatjármű. BMW-ből jól néz ki az E46, de csak a kupét venném meg, gyerek mellé nem ideális, E90 szériából pedig nem kérek.
    Korabeli Mercik, Audik inkább nem.
    Esetleg egy Superb lehet ajánlott? Lexus IS?

    Egyéb tippetek, ötletetek van?
    :R

Új hozzászólás Aktív témák