Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    Hát tiszta szívás ez az autó vásárlás :(

    Ha mégis elmegyek új irányba akkor nagyon max egy S-SCROSS lenne, de azért csak 7.3M körül van forgalomba helyezve, de február 11-én nálam lenne, GL+ és AT. (úgy gondolom a guruló doboz iránti igényeimet lefedné ez is).
    Új mellett szól a (várhatóan) kevesebb probléma, pár évig csak 1-1 éves szerviz és 0 km-s korától ismerem, hogy volt használva, váltó mennyire van letiporva.

    Használt vonalon (max 5,5M efelé nem mennék, mert akkor már inkább az előbb említett) ha automatát akarok és benzines tökre meg vagyok lőve, bármennyire is jó egy GTI vagy GTE az árban az új S-CROSS szintjén van, annyit nekem nem érnek. TSI mellé az automata lutri, mivel nem ismert a felhasználás korábban (ezt kitárgyaltam a tisztelt kollégával a VW csoportból), így akár jó is lehetne, de ha nem úgy hajtották akkor felugrik könnyen egy új SCROSS ára közelébe és csak 4-5-6 éves autó (plusz bármi előjöhet egy 4-5-6 éves autónál).
    Automata vonalon maradva K Astra szimpatikus lehet, de ritka az automata vagy éppen max Enjoy felszereltség, bár elég is lehetne még éppen (ha találnék...).
    Persze van még más márka is, de azok valahogy nem tetszenek :)

    C verzió: fenti típusok/márka manuálissal 4-4,5M körül, maga az automata váltó, mint lutri ki is esne és már jöhetne valami jó 1.4 TSI motor akár, 2016 utánról amik elvben egészen jók--> lehet ezzel a verzióval járnék legjobban, maradna cash bőven (vennék még egy garázst), igények lefedve (kivéve automata).

    Na most legyek okos :D

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák