Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    Kivételesen autóvásárlással kapcsolatban lenne kérdésem. Felmerült, hogy eladjuk a 406-ost és helyette egy városi autót veszünk apámnak, munkába járásra. Mivel én rövidebb távolságra járok, és nem annyira dugóban, így kb. mindegy lenne, hogy 2 literes benzinessel, vagy 2.5 literes TDI-vel teszem, mert hasonlóan fogyasztanak az adott körülmények között.

    Tehát nagyjából 1 millióig milyen autót tudnátok javasolni, amire a következők igazak: maximum Golf méretű (inkább rövidebb); a lehető legkevesebb pénzből lehet közlekedni vele (gázüzem is játszik); viszonylag kényelmes max. 3 személynek; viszonylag biztonságos (légzsák, "jó" törésteszt); viszonylag megbízható; tűrhető alkatrészárak.

    Ezeken felül jó lenne, ha egy esetleges autópályázás esetén el lehetne csorogni vele normális tempóban. VW konszern és Peugeot előnyben, de meghallgatok minden javaslatot!

    Esetleg a fő szempont (minél olcsóbb közlekedés) figyelembevételével mit tudnátok ajánlani olcsóbb árkategóriákban? Tudom, Punto... :) De azon kívül?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák