Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Typhoon47 #99643 üzenetére

    Nézd, ez egy olyan dolog, hogy ha kifogást kell keresni, akkor harmincas tába, harmincas tábla everywhere, aztán meg valahogy a gyakorlatban ezt az elb*szás tündére falun 80-nal átrobogássá meg sebességlimit másfélszeresével közlekedőtársat büntetéssé változtatja.

    Senki nem fogja itt neked bevallani, hogy "ja, hát izé igazából annyira nem szeretem hogy rám is vonatkoznak a sebességhatárok, nehogy má annyival menjek mint a kalapos skodás, ugye ehe ehe ehe".

    Megboldogult Integra is az élet dolgaival szemben érzett tisztelet és a megfontolt megtapasztalás által áthatott konszolidált kőszikla csimborasszója volt a fórumon, aztán valahogy mégis kilókilencvennel fára tekeredés lett a vége. (nem szeretnék tiszteletlen lenni sem vele sem a rá emlékezőkkel, de szerintem a mondat mindkét része igaz vagy igaznak tudott állítás, lássuk be).

    Mint ahogy a kilónyolcvan-kétkiló menetparamétereit is a német autobahnon mérik az arra kívánics kollégák.

    Szóval szerintem felesleges álszentnek lenni, be lehet vallani nyugodtan, hogy "sietek b*szod, lesz*rom hogy mi a szabály, de fizetni nem akarok, ezért vettem, nyasgem". 30-as tábla my ass.

Új hozzászólás Aktív témák