Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    őstag

    válasz Remus389 #99003 üzenetére

    Ez lehet, viszont azok nem Hifiman gyártmányú planárok voltak, talán félre is lettek téve sokáig porosodtak valahol, ki tudja.

    Miután általában planárokról írtál, a Yamaha is játszik. ;) Nyilván csak az ortho fejeseket tehetik félre, a többi típust nem. :P Tehát továbbra sem látom alátámasztva, hogy általában egy orthodinamikus/planár ne bírhatná jól.


    Példának mondanám a HD800-zast és a Hifiman Arya-t. A Sennheiser több részletet ad, és teresebb. Basszusa talán kissé visszafogottabb, az a hátránya.
    Tehát technikailag is jobb, és hasonló árban vannak, de sokan a Sennheisert preferálják, tehát nem igaz hogy ár/értékben jobb az Arya.

    Mikor kijött a HE560, ezt is gyakran hasoníltgatták a HD800-zal, aminek általában csak a magastartományát tartották részletesebbnek - ezzel együtt kevésbé természetesnek, különösen a zene egészét, a hangszerek tónusát nézve -, középben egál, basszusban pedig jobb a HE560. Tehát még ennél a kettőnél sem igaz, hogy a HD800 jobb lenne technikailag, az Arya pedig eggyel magasabb kategória, mint a HE560. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák