Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    nezzuk csak jogi szempontbol, egyeni velemenyt direkt nem irok bele, a tobbseg ugyis tisztaban van vele, hogy hogyan allok az A/V dolgok masolasahoz.

    amugy lehetoseg szerint maradjunk az audiovizualis muveknel, tekintve, hogy a szoftver teljesen mas teszta, valamint utobbi esetben ugyebar az EULA az ervenyes, ami kimondja, h tilos a masolas stb, namost ezt telepitesnel fogadod el, ameddig nincsen feltelepitve az adott program, addig semmilyen modon nem vagy buntetheto, ha csak ki van irva, vagy a vinyon tarolod az iso file-t. az mas kerdes, hogy ezzel mennyire vannak tisztaban azok, akiknek kepben kene ezzel kapcsolatban lenni.

    A/V dolog: ma Magyarorszagon a letoltes (http vagy ftp oldalrol) magancelu masolasnak minosul. a P2P dolgokban ott a megosztas, es az "nagykozonseg szamara hozzaferhetove teszi" az adott file-t, tartalomtol fuggetlenul. ez az, amivel meg lehet jog szerint fogni valakit. egeszen addig a pontig, ameddig kozvetve sem szolgal "anyagi gyarapodast", magancelu masolas, es annak is kell tekinteni.

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák