Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz shtml #44 üzenetére

    Példa volt, vágod?!?! És ha elolvastad volna, amit írtam, láttad volna, hogy nem csak neked szólt (de neked IS). És DIREKT sarkítottam, hogy meglásd, miként festettek az első hozzászólásaid (nem azért, mert szó szerint ezt írtad, hanem azért, mert ''ezt kommunikáltad). Azonkívül fájlalom, hogy le sem tojod, amiket ír itt az ember...

    Ami a moderálást illeti: bárkit moderálunk, aki nem megfelelő stílusban írt. Mivel ott elkapott engem a hév, moderáltam magamat. Ne verd a melled, mert rosszul teszed -- semmi köze a ''vélemény vállalásához'', személyeskedő valamit írtam (mint te most a ''te már nem változol'', ''HAZUDSZ'' ergo hazug ember vagyok frappánsságoddal), kiszedtem.

    Ez nem azt jelenti, hogy nem vállalom a véleményem. Továbbra is fenntartom például, hogy nem először b@szogatsz, és hogy marhára elegem van belőled. Érted, ideírod, hogy HAZUDSZ, meg ilyeneket... no comment. Azt pedig szintén ne hidd már, hogy ne lehetne fogást találni rajtad, mert olyan baromi előzékeny hozzászólásaid vannak.

    De, inkább leírom még1x, hogy utólag megértsd: ha cikket fikázol, a szerzőjét is fikázod, közvetve. Ezért ne tedd.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Aktív témák