Keresés

Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Parci #49 üzenetére

    Ami pedig a ''később is vállalom a személyeskedéseimet'' illeti (neeem, nem ezt írtad...), kénytelen is leszel, mert még 1 lehetőséget kapsz itt (nyugodtan akadj ki, hogy visszaélek a hatalmammal, meg ilyesmi).

    Javaslom, hogy ''kerüljük egymást'', már amennyire egy fórumon ezt lehetséges. Ha annyit megteszel, hogy nem cseszegetsz személy szerint engem, remekül elleszünk...

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

  • shtml

    őstag

    válasz Parci #49 üzenetére

    ''De, inkább leírom még1x, hogy utólag megértsd: ha cikket fikázol, a szerzőjét is fikázod, közvetve. Ezért ne tedd.''

    Beidéztem minden korábbi hozzászólásomat. Légy szíves, mutasd meg, hol és mivel fikáztam a cikket. Ezt eddig nem tetted meg. Ha nem tudod bizonyítani, hogy fikáztam a cikket, akkor sajnos azt kell megint mondanom, hogy hazug módon TE fikázol ENGEMl.

    Egyébként - és ezt nem a topic alapjául szolgáló cikkre mondom - ha egy cikk pocsék, akkor hadd legyen már szabad megmondani ezt is! Ha ez sérti valaki nagy egóját, akkor persze tekintheti fikázásnak is, de az már az ő lelki betegsége.

    ''És DIREKT sarkítottam, hogy meglásd, miként festettek az első hozzászólásaid (nem azért, mert szó szerint ezt írtad, hanem azért, mert ''ezt kommunikáltad). ''

    És ezért tetted idézőjelbe??? Az idézőjel azt jelenti, hogy valakit idézel, és mivel nekem írtál, engem idéztél (volna). persze hamisan.

    Mellesleg NEM ezt kommunikáltam. Ismételten kérlek, mutasd meg, PONTOSAN mely mondataimmal kommunikáltam ezt. Ha nem tudod megmutatni, akkor bizony megint csak hazudsz.

    (Tudod, hazugságnak hívják azt, ha valaki olyat mond, ami nem igaz...)

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Aktív témák