Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz heihachi #3 üzenetére

    (Mindig is mondtam, hogy ha egyszer piac-alapu gazdasagot uzemeltetunk (vagy legalabbis ezt probaljuk), akkor azert illene altalanos isiben mindenkinek elmagyarazni, hogy hogyan is mukodik ez a piac, mert kulonben - amugy minden bizonnyal ertelmes emberek - hulyesegeket fognak beszelni gazdasagi kerdesekben.)

    ''Ez mekkora faszság már, hogy létrehoz valamit, egy saját szellemi terméket, ezek meg megszabják, hogy mennyiért adhatja.''

    Nem is tettek ilyet (szerintem mielott kritizalod a dontest, ismerd meg a tartalmat - nem olyan hosszu, hogy ne lehetne gyorsan vegigolvasni). A verseny tisztasagara ugyeltek, aminek eleg vilagosan lefektetett szabalyai vannak. Gondolom azon se lepodnel meg, hogy ha egy focista, miutan lerugta a vedot es kezzel behajitotta a labdat a kapuba, piros lapot kapna - marpedig a MS hasonlo durvasagot kovetett el.

    (Egyebkent a beszologatas diszkret bajat az adja, hogy az USA is elmeszelte a MS-t gazdasagi erofolennyel valo visszaelesert (bar persze az az ugy meg Clinton alatt indult, Bush megvalasztasakor hirtelen sokat vesztett a lenduletebol, de meg igy is elmarasztalassal vegzodott).)

    [Szerkesztve]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák