Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz dshk #380 üzenetére

    értéknövelt tartalom az, amiért plusz pénzt kérhet. a torrentből egyelőre nem tud plusz pénzt begyűjteni, sőt, ha a torrent miatt a hagyományos netelérés minősége romlik, akkor az ügyfelek 90%-a elégedetlen lesz. priorizálás után ez a 90% sebességnövekedést fog tapasztalni. 9% nem fog semmi változást tapasztalni, és 1%, a vérpistikék, akik éjjel-nappal 1000 szálon torrentezik, az lassulást. és ők jönnek a fórumokba, és ''sziggyják a rencert''. a szolgnak jobban megéri ezt az 1%-ot elveszteni, mint a 99%-tól a panaszt hallani.

    az autós hasonlatodra: nem beszélt senki a szomszéd autójának szétveréséről. de ha a többség 50-nel megy az úton, akkor te ne legyél felháborodva, hogy márpedig a te kocsid tud 200-zal menni, és ez a sok fatökű elállja az utadat. menj ki az autópályára, fizesd azt meg, és kedvedre száguldozhatsz.

    vagy másik oldalról megközelítve: sok a kocsi, de az egyik irányba van 8 sáv, a másikba 1. átcsoportosítani nem lehet. megoldás: egyes kocsiknak elsőbbséget biztosítunk az 1 sávon, addig a többieket félreállítjuk. előbb-utóbb mind átmegy, de amelyik a szolgnak több pénzt hoz, annak elsőbbséget biztosít. mert itt minden a pénzről szól.

Új hozzászólás Aktív témák