Új hozzászólás Aktív témák

  • Gazala

    aktív tag

    válasz Rolly #67 üzenetére

    jo, csak azert kerdeztem, hogy hasznaltal-e macet, hogy meglegyen a vitaalap :)

    az osx-nek leginkabb memoria kell, az oke, de hogy tobb benne a biztonsagi res, hat nemtudom, eddig meg egyetlen virus, sem egyeb csunyasag nem tett kart az os-emben es meg nem is vettek at felette a iranyitast.

    en is sokaig hasznaltam windowst, kezdve a 98-tol a 2003 serverig mindegyikkel megismerkedtem, de amiota attertem macre, azota a munkamat gordulekenyebben tudom vegezni, sokkal hatekonyabban, mint amikor windowst hasznaltam.

    az igaz, hogy ha XP jo kezekben van, akkor meghalalja azt, virusirto nelkul sem kaptam be soha virust anno, de ahogy fentebb irtam, nekem az osx jobban bejott, egyszoval szeretem, mert tamogat a munkamban es nagyon jo minosegu programokat is fejlesztenek osx ala.

    et csak azert irtam, mert vitatkozhatnank akarmeddig, hogy melyik a jobb rendszer. szerintem ezen felesleges lenne, XP-n is lehet ugyanolyan gordulekenyen vegezni a munkat, mint osx-en es forditva, csak valaki az egyikkel hatekonyabb, mig a masik a masikkal. peldaul boot camp es vmware parossal en is hasznalok windowst a macemen.

    az oke, hogy a legtobb program windowsra van irva, elterjettebb, ez teny, de macre is nagyon sokan fejlesztenek, termeszetesen macen :)

Új hozzászólás Aktív témák