Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #06658560

    törölt tag

    Hmm. És akkor ha netalántán elkezdenek páran majd tévézni, akor őket is lekorlátozzák?

    Én úgy tudom az átlag magyar lakásban ADSL van, ami mintha már alapból lekorlátozná a feltöltési sebességet. A külföldi példában meg mintha pont a feltöltést korlátoznák méáginkább.
    Nem értek hozzá, de egy eleve csak töredéksebességűnek ígért feltöltési irány mennyire lassít le egy komplett hálózatot, ha azt kihasználják néhányan teljesen?
    WOW, SRO, és társai nem lassítják a többiek forgalmát? Azt mikor fogjuk megérni, hogy a netes játékokat is korlátozzák, majd az iptvt, majd az akármit?

    nem én ígérek vevőként fűt-fát a nettel kapcsoaltosan, a szolgáltatók. Talán akkor vmit ahhozkéne igazítaniuk sztem. Vagy mondják akkor ki rendre nyíltan a reklámokban is, hogy elméletileg max ennyit kaphatsz, gyakorlatban erre számolj, ennyit garantálunk, és ezt csinálhatod érte.

    Ami még érdekes, ha jól tudom egyre több anyag csak p2p vonalon tölthető le patch meg pár más dolog és a p2p csak terjedni fog, legális tartalmakra is. Később is kerékkötés lesz majd, vagy megérjük egyszer, hogy tényleg keresni fogják a megrendelők kegyeit a cégek?

    Hozzá kell tennem, nem p2p-zek, nem torrentezek, csak átlag hazsnálom a netet, és otthon, Mo-n a UpC-t és az EMKTV szolgáltatását ismerem mint nagy netet. Háát, UPC rendkívül jó volt, stabil, gyors, stb. A másik párszor eldobta magát, és kevésbé találtam a sebességet kellemesnek.

Új hozzászólás Aktív témák