Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz bambano #19 üzenetére

    Hát, ez igaz. Én azért szoktam torrentezni, a forgalmam nagyjából 2-20BG / hó. Viszont volt egy hónap a nyáron, mikor 110GB forgalmat generáltam, viszont abban nem volt torrent egy gramm sem, majdnem az egésze FTP. (Rajzfilmek, Linux.)

    Mielőtt szó érné a ház elejét bambano részéről, megnyugtatom, hogy nem vagyok olyan elvetemült, hogy 40GB-nyi linuxot kipróbáljak egy hónap alatt. Amúgy is csak kóstolgatom még. (Debian Sarge - 2 DVD, Etch - 3 DVD, Mandriva 2007.1, 2008.0, SuSe 10.2, Fedora 7 - egy-egy DVD, nekem a Debian még túl nagy falat lenne, azt egy modemes kapcsolattal rendelkező barátomnak töltöttem.)

    Lényeg a lényegben, hogy az Externetnél voltam, azon hónap végén telefonáltak is, hogy szeretnék, ha átszerződnék az Externet leányvállalatához, az Ultrawebhez, mert nagy adatforgalmam van, és nekik nem éri meg. Én nem tettem, egyszer csak elzárták a netet, és uw-s logint kaptam. Csak erről az ügyfélszolgálaton tájékoztattak, mikor már másfél napja nem volt netem, és habzó szájjal felhívtam őket. Igazából csak a közlésük után kezdett habzani. :D Legalább amit mondtak, az igaz, és tényleg semmi változást nem érzek a szolgáltatásban. Viszont mi gondjuk lehetett az FTP-vel, ha lefele nem szűkös a kapacitás? :F Végülis korlátozva nem lettem...

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák