Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    Több komoly baj van a Vistával. Egyszerű, de rohadt idegesítő, hogy egy nyamvadt lézernyomtatót HP! nem ismer fel. Ez még ok, ott a laptop. Nade, hogy egy normál tunert sem kezel, pedig nagybetűkkel hirdetik, hogy a média center használatakor integráják a tunert a DVD lejátszót stb stb... Erre azt írja, hogy nincs tuner a gépben. Annak ellenére, hogy vistás driver is van a tuneremhez. Így a média center már bukott, csak saját szofttal megy(eget) Páréves, játékok egyszerűen nem mennek akkor sem, ha kompatibilis üzemmódot választok. Pedig azok a játékok is már XP-re készültek. A helyigény, meg kritikán aluli. 12GB. Ok, le lehet redukálni, de nagyon sokan nem tudják, hogy hogyan kell. Az indexelés egyenesen idegesít, öli a vinyót feleslegesen.Az Aero az tényleg szép, és használható is. Ez pozitív. Viszont rengeteg memóriát megeszik. Ha csak 32 bites Vistát használok, akkor ugye max 4GB ram ami használható (annyi sem, mert a többi periféria memója is beleszámít) ennyi RAM meg a nextgen játékokhoz már kevés.
    A legszörnyübb mégis az alaplaphoz való kötés oem esetén, főleg egy hardcore gépfejlesztőnek. Baromira idegesítő amikor már személy szerint ismered az összes magyar mikroszoftos diszpécsert, mert minden egyes új holminál újraaktiválni kell. A dobozos ára meg enyhén szólva is durva.
    Az meg már egyenesen nonszensz, hogy nincs active synch a Vistában. PDA-k esetén VM6 alatt megb...om, semmit, SEMMIT sem lehet telepíteni Vista alól PDA-ra. Csak sima fájlmásolás van. Pedig szintén nagybetűs reklám a mobil eszköz szinkronizáció. De a saját oprendszerükkel nem megy!!!!
    És az pedig szintén mocsok dolog, hogy csak Vista alatt van DX10. Azzal magyarázni, hogy egy teljesen új API azért nem lehet XP alá. Ugyanmár. Ezzel kényszerítik, hogy vegyen a gamer vistát. Még jó, hogy a játékfejlesztők megírják úgy, hogy DX9 alatt is fusson. Kivéve, Halo2, de azon látszik, hogy MS kiadás. Pedig semmi indok nincs az only Vista futtatásra. Sima DX9 grafika, egyszerű konzol átirat. És már nem is olyan szép.

Új hozzászólás Aktív témák