Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Godfather

    aktív tag

    válasz bambano #18 üzenetére

    Ebben igazad van teljes mértékben. De emlékezzünk csak arra, amikor az xp megjelent 2001?2002-ben (nem emélszem), akkor ugyanez a fesztivál ment az userek részéről. Mert nem kell, mert azt hallottam, hogy gyakran elromlik, nem mennek rajta a programok, hatalmas a hardverigénye. Ugye ismerős? :S
    Mondjuk akkor az ms nem csinált ilyen erőszakos terjesztést.

    A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

  • virkir

    veterán

    válasz bambano #26 üzenetére

    Nem erény csak arra próbáltam utalni ha valaki már néhány win verzión túl van akkor rohadtul kellemetlen ha nem talál semmit a megszokott helyén.
    Akkor már inkább szenvedek valamelyik linuxal az legalább nem kerül pénzbe és legalább ennyire használható.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

  • #96302336

    törölt tag

    válasz bambano #77 üzenetére

    Egy ismerősöm vett egy notit. Viszonylag olcsó volt, egy Compaq Presario. Vista bsaic-el árulják. A szokásos kompatibilitási gondokon kívül rettenet lassú is, mert egy cerka és egy integrált VGA van a notiban. Mondom, gyaluljuk le. De még jó, hogy az eredeti vinyót kivettük, és egy másik vinyót toltunk bele, mert akkor rendesen megszívtuk volna.
    Nem lehet XP-t telepíteni a notira! Miért is? Azért, mert SATA vinyó van benne, és telepítéskor be kellene adni a külső sata drivert, és persze csak floppy-n Naná, hogy nincs floppy a laptophoz. És még a DVD sem kivehető, így max buherált XP menne fel, amibe beleintegrálom a sata drivert. De a HP-Compaq oldalán NINCS xp driver!!! Sőt, csak néhány XP driver van, modem, hangkártya és egy-két lényegtelen dolog. Ez sajnos a noti gyártó sara, hogy nem is ad lehetőséget alternatív oprendszer használatára. Ja, semmi driver cd, semmi recovery cd a vistához, mert egy hidden partíción van minden. Ha megsérül, b....om. Így visszakerült az eredeti vinyó és egy boldogtalan tulaj a végeredmény. Asszem már sikerült túladni a notin.
    Ennél az esetnél a notebook gyártó is hibás, hogyy ráerőlteti a vásárlóra azt, ami lehet, hogy nem is jó neki. Pedig egyszerű munkagép lett volna, csak a vistán nem ment az alkalmazás, ami egy egyszerű progi csak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák