Új hozzászólás Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz Georgee_ #32 üzenetére

    te nem pesszimista meg realista vagy, hanem szimplán rosszindulatú. a service pack-ek sosem voltak fizetősek, és még sosem fordult elő, hogy egy új verzió megjelenésével egy csapásra megszűnjön a korábbihoz való frissítések kiadása. pontosan meghatározott életciklusa van egy-egy terméknek, amit eddig szinte kivétel nélkül mindig meg is hosszabbítottak.

    a Vista eladási tervét kíváncsi vagyok, honnan szülted. nyilván létezett ilyen terv, de annak részleteiről egyikünk sem tudhat semmit. amúgy annyira nem sikerült teljesítenie, hogy tavaly 1998-as rekordbevételt döntött meg az MS.

    "pontosan tudom, hogy technológia váltásnál mindig rengeteg a hibalehetőség"

    akkor meg mit handabandázol visszaössze? az új Windows-ok nemhogy öt-hat, de háromévente szoktak megjelenni, és bizony többször is volt köztük reformer (NT, konzumer vonalon 95/XP), mégse ütött vissza egyik sem. szépen kiforrta magát, az újdonságból pedig mindennapi szükséglet lett.

    a kernelekről valóban ne vitatkozzunk, ahhoz képest, hogy főiskolán állítólag foglalkoztál velük, elég nagy sületlenséget sikerült leírnod. attól, hogy a mikro esetleg jobban hangzik, mint a monolit vagy a hibrid, még nem lesz jobb is. persze az is lehet, hogy simán a történelemmel nem vagy tisztában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák