Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64791808

    törölt tag

    válasz Dave™ #217 üzenetére

    1., Nagyon szép, hogy felhoztad a holland kormányzatot. Mi köze ennek ahhoz, amit kérdeztem?

    2., Ki biztosítja az egész oktatási területen a szakképzett rendszergazdákat? Egy ISO és azt telepítgetik? Természetes, mert csupa egyforma gép van idehaza az iskolákban. Te sem gondolod komolyan, hogy amit írtál, az elégséges egy linux hálózat indításához és telepítéséhez. Másodszor nem a feltett kérdésre válaszolsz.

    3., Ugyanaz a Kovács János mennyivel fog jobban boldogulni egy linuxszal? Ott persze egyből meglesz a codec, egyből mindent lejátszik, tudni fogja, hogy a totemet vagy a kaffeine-t kell használni, egyből tudni fog mindent. Fenéket.

    Bármilyen nézőpontból nézem, nem vagy hajlandó egyenlő mércével mérni a két oldalt, és mellébeszélsz.

    #247: végre valaki kimondta. Namost akkor ha ugyanannyiba kerül, akkor ez hogyan válasz a kollégák azon felvetésére, hogy "mért fizetek azért, amit nem használok"? Most akkor mégis fizetsz érte, csak nem telepíted fel? Vagy az fáj, hogy feltelepíti a rendszer? Az a 40 mega hiányzik?

    Megegyezhetünk abban, hogy egyikőtök sem tudja megfogalmazni, mit akar, hogyan akarja, csak rázza az öklét, mert mocskos MS. Hát rázzátok srácok, meg gyűjtsetek aláírást, hajrá elvtársak, és éljen a párt! Ha valaki még akarja folytatni a szarrágást, szóljatok, visszajövök.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák