Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ^Bundi^

    senior tag

    válasz Belba #39 üzenetére

    tudod mit?..nekem kinnt van mindenhol a telszámom..nem zavar..nincs takargatnivalóm
    olvassák csak el a hozzászólásaimat..legalább megtudják érdeklődöm/nézelődöm értek hozzá mittomén :E
    nézzék csak meg minden oldalam ahova kiraktam magam
    jahh és hívjanak is fel..arra van a telszám :E

    Nos Omnes Una Manet

  • net84

    őstag

    válasz Belba #39 üzenetére

    Effiktíve nem érdekelt, mert mielött ez kiderült volna, már elmondtam a véleményemet az adott terület piaci helyzetéről ami tökéletes volt. Az meg engem erősített meg, hogy kb. ugyanolyan mentalitású voltam, mint amit elötte rólam olvastak... :DDD Egyébként ennél a cégnél dolgozok azóta is.

    Az adatok megadásáról pedig annyit, hogy több esetben is jól jött, hogy egyes adataim meg vannak adva az adatlapomon.
    Egyelőre nem látom, hogy annyira higulna a ph!, hogy esetlegesen gond legyen belőle, vagy valaki visszaéljen az itt megadott adataimmal.

    Azt már nagyobb gondnak tartom, hogy beírtam a nevemet a google-ba és olyan helyeken is szerepelek, amiről foggalmam sem volt és nem egyeztem bele. Az egyik ilyen pl. egy újság, ahol igaz aláírtam egy nyilatkozatot, hogy leközölhetik a nevemet, csak arról nem volt szó, hogy ők a netre is felszórják. A többi helyre pedig valahogyan felkeveredtem...
    De egyébként két hely van, ahonnan szeretném levetetni a nevem/adataimat, és asszem, ha lesz időm, akkor írok is nekik egy szép levelet, hogy nekiállhatnak mindennek.

    Read only...

  • #72042496

    törölt tag

    válasz Belba #39 üzenetére

    Miért lenne gond az, hogy látják a nevem és a telefonszámom? A hozzászólásimat pedig bátran listázzák csak ki, olvasgassák, legalább tanulnak belőlük. :DDD
    Viccet félretéve, nagyon megkönnyíti az üzletet, találkozót, ha ezek az adatok ott vannak a felek adatlapján. Kicsit talán nagyobb bizalommal is fordulok ahhoz, kitölti az adatlapját. Azt az érzetet kelt(het)i, hogy egyenes ember, nincs mit takargatnia.

    OK, ettől függetlenül ez a határ egyénenként másutt húzódik, de nem is erre kellene helyezni a hangsúlyt, hanem hogy mindenki legyen tisztában a netes ténykedésének lehetséges következményeivel, s azokat szem előtt tartva viselkedjen.
    A másik oldal, hogy aki valamennyire normális, az a neten is abszolút vállalhatóan nyilvánul meg, s ez még erőfeszítésébe sem kerül. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák