Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz vaakuum #24044 üzenetére

    Vegyel hasznalt 290X-et olcson, vedd meg ugy hogy jovore kukazod, akkor majd kijon talan a 490X es ennyi. A kupakolas az jo buli lehet, amikor majdnem intel konfigot vettem sok videot megneztem, meg kerestem rossz CPU-kat is gyakorolni. Amugy nem is biztos hogy kell neked a 290X, vegyel egy 280X-et vagy egy sima 290-et, minel olcsobban, es jovore meg csereled oket. Addigra kiforrja magat az osszes olyan technologia ami jo lehet SC-be es hadd szoljon, inkabb sporolj, en ezt teszem.

    (#24046) Malibutomi: Pontosan, nekem akkor van fekete kepernyozes ha huje vagyok, es nagyon tulhuzom vagy teljesen instabilla teszem Benchmark miatt (fel eve nem volt ilyen, nem kell huzni, 60FPS van mindenhol ahol kell)

    Hazamban 6 venti tolja-huzza a levegot, CPU-n 3 (ebbol egyet lehet lekapok, overkill, meg szerintem rontja a hatekonysagot a 3, 2 jobb lenne)

    Este tolok fel kepeket, konfigot latod az adalapomon.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák