Új hozzászólás Aktív témák

  • hallari

    tag

    válasz Noddy #13524 üzenetére

    "De ebben a kérdésben senki se tud okos lenni..." Kivéve Istent és a Bibliát (meg aki rájuk hallgat): "Aki embervért ont, annak vére ember által ontassék ki". Ez volt az ÁLLAMHATALOM alapkőtétele Noé után. Előtte ugyanis nem lehetett ölni még gyilkost se, de az özönvíz után Isten megalapította az államhatalmat, aminek az alapja az emberi élet tisztelete lett. A LELKIISMERETI kort felváltotta a TÖRVÉNY és SZIGOR kora.Innentől kezdtek olyan államalakulatok, királyságok, birodalmak, amelyek fegyverrel védték a szervezett államhatalmat.

    Manapság, amikor befelé menetelünk az antikrisztusi korba, nem véletlen, hogy a legfontosabb alapigazságot támadja a Sátán: az egyén védelmét a bűnözőkkel szemben. Ez egyben aláássa a különböző államok Isten szemében való legitimitását, hiszen hogyan lehetne hiteles egy olyan szervezet, amely az alapfeladatát sem képes ellátni, hanem a félreértelmezett demokrácia és emberközpontúság jelszavával felvértezve szinte védi a bűnözőket!

    Az pedig külön "vicces", hogy a humanizmus nevében törlik el a legtöbb helyen a halálbüntetést, miközben az Antikrisztus keresztények százezreit fogja megöletni, mert nem hajlandók imádni őt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák